Despre noi

Gama Building Solution SRL este o întreprindere din România, cu sediul central în BUCUREŞTI, ce a fost înfințată în 18 februarie 2013

S.C. GAMA BUILDING SOLUTION S.R.L. este o societate de constructii si consultanta in constructii, cu un concept modern de livrare a proiectelor sale.

Avand echipa cu o experienta de peste 20 ani si cu un portofoliu bogat in domeniul constructiilor si amenajarilor interioare a reusit prin seriozitate si calitatea serviciilor livrate sa realizeze parteneriate solide cu firme de top.

Capacitatea de a ne adapta cu rapiditate la cerintele în continua schimbare ale clientilor si ale pietei serviciilor din domeniile in care activam, ne-a oferit posibilitatea contractarii de lucrari care au presupus un grad sporit de dificultate.

Acest lucru a fost posibil în conditiile în care managementul firmei a înteles din primul moment ca elementele cheie ale realizarii obiectivelor sunt experienta si profesionalismul personalului adaptate permanent la cerintele clientilor nostri.

S.C. GAMA BUILDING SOLUTION  S.R.L. s-a dezvoltat rapid astfel devenind unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii mecanice dar si electrice din intreaga țară. Având locația situată in centrul București-ului avand adresa inregistrata in B-dul Ferdinand I, nr. 131, Sect. 2 Bucuresti, deservim in totalitate piața romaneasca. Aceasta operează în industria construcţia de clădiri nerezidenţiale.

Echipa noastră este alcătuită numa de specialiști ale căror atuuri sunt proptitudinea dar și profesionalismul, astfel societatea noastră să poată executa o gamă largă de servicii complexe

Printre acestea se numără lucrări de construcții civile – locuințe rezidențiale, locuințe nerezidențiale, spații comerciale, spații necomerciale, clădiri de birouri, construcții industriale, lucrări de amenajări interioare și exterioare, etc.


  Nume Firma:  SC GAMA BUILDING SOLUTION SRL
  Cod Unic De Identificare: RO31245655
  Nr. Registrul Comertului: J40/2036/2013
  Stare Societate: INREGISTRAT DIN DATA 18 FEBRUARIE 2013
  Anul Infiintarii: 2013
  Cod Caen: 4120
  Tipul De Activitate: LUCRARI DE CONSTRUCTII A CLADIRILOR REZIDENTIALE SI NEREZIDENTIALE


Sari la conținut