Companie

Istoria noastră

Societatea Comerciala GAMA BUILDING SOLUTION S.R.L. este o societate relativ tânara aparuta pe piata locala si zonala a prestatorilor de servicii din domeniul lucrarilor de constructii, anul înfiintarii acesteia  fiind 2013.

Capacitatea organizatiei de a se adapta cu rapiditate cerintelor în continua schimbare ale clientilor și în general, ale pietei serviciilor din domeniul constructiilor, a dat posibilitatea contractarii de lucrari care au presupus un grad sporit de dificultate sau care a presupus utilizarea de materiale si tehnologii noi.

Acest lucru a fost posibil în conditiile în care managementul firmei a înteles din primul moment ca unul din elementele cheie ale functionarii proceselor este capabilitatea personalului si ca trebuie sa întreprinda actiuni care sa garanteze permanenta ei concordanta cu cerintele.

Faptul ca în prezent firma are în executie lucrari cu beneficiari reprezentativi pe plan national demonstreaza ca directia catre care se îndreapta dezvoltarea firmei este cea buna.

Dintre acestia ii amintim pe cei mai reprezentativi:

MONETARIA STATULUI, BANCA TRANSILVANIA, UNICREDIT BANK, UNICREDIT LEASING, RAIFFEISEN BANK, B.C.R., PATRIA BANK, ASIROM VIENNA INSURENCE GROUP, OMNIASIG VIENNA INSURENCE GROUP, BRICO DEPOT ROMANIA, PRAKTIKER ROMANIA, DECATHLON ROMANIA, NIRO INVESTMENT GROUP S.A., URGENT CARGUS, TECHNO OFFICE S.R.L, ANIF, UM 0461.


Misiunea

S.C. GAMA BUILDING SOLUTION S.R.L. este o firma dinamica, dornica sa-si consolideze pozitia pe segmentul de piata pe care actioneaza prin executii de lucrari al caror element de referinta sa fie CALITATEA.

Desfasurarea

Activitatea S.C. GAMA BUILDING SOLUTION S.R.L. se desfasoara în conditiile unei permanente preocupari pentru protectia mediului înconjurator si mai ales pentru a asigura siguranta deplina a oamenilor în actiunile acestora.

Parteneri nostrii

Sari la conținut