Cablarea Structurata

Cablarea Structurata

 

Reprezinta un set de standarde care determina modalitatea de instalare a cablurilor ce intra in componenta retelelor de date sau voce din centre de calcul, birouri sau cladiri.

Un sistem de cablare structurata, proiectat si instalat in mod corespunzator, va oferi performante ridicate, precum si flexibilitate pentru modificari ulterioare. Totodata, o solutie personalizata de cablare structurata maximizeaza performantele sistemelor, asigura redundanta si ofera stabilitate in timp.

De ce sa alegi solutiile profesionale GAMA BS de cablare structurata?

O solutie eficienta de cablare structurata garanteaza transparenta pentru utilizatori, le permite flexibilitatea si, in acelasi timp, este usor de utilizat. Veti avea investitia returnata pe termen lung datorita beneficiilor oferite:

  • Reduce costurile de administrare
  • Folosirea aceluiasi mediu cablu, canal cablu pentru transfer voce, date, telefonie, sisteme de securitate si supraveghere video
  • Scalabilitate: permite usurinta instalarii unor noi terminale, servere si alte echipamente, fara a intrerupe functionalitatea sistemului
  • Flexibilitate: permite schimbari ale pozitiei calculatoarelor fara alte investitii
  • Fiabilitate: prin componente si cai redundante
  • Imbunatatirea vitezei a traficului

Acest serviciu, chiar daca este simplu poate creea multe probleme daca nu este realizat corect prin tratarea cu superficialitate a cablarii structurate poate produce daune utilizatorului prin simpla nefunctionare sau desele intreruperi ale serviciilor de internet si voce. De asemenea, producant avarii grave a echipamentelor sau se pot pierde informatii valoroase, daca reteaua respecta principiile de securitate.

Sari la conținut